Klar parat start!

Jeg troede aldrig at jeg skulle nå at sige det, men er jeg klar til at tage afsted! Tasken er pakket, og jeg er taget hjemme fra.
I nat sover jeg ved Ingeborg og Jesper i deres nye, flotte lejlighed i København. Jeg blev kørt til København af mine forældre og Niels, og nu hvor afskeden er overstået, har Ingeborg trøstet mig lidt med børne-mgp og chokolade.
I morgen tidlig klokken halv seks skal jeg være i lufthavnen. Så går turen til Managua via London og Miami.
De første tre dage af vores rejse skal tilbringes i Managua, hvor der er 33°c. Det bliver skønt at komme væk fra den danske vinter.

Nu glæder jeg mig virkelig til at komme afsted! Jeg er vildt spændt på at møde de familier jeg skal bo ved, at lære spansk, at se landet, at mærke stemningen, og at få af-/bekræftet alle de fordomme, forventninger og bekymringer, som de tidligere brigadister har sat i hovedet på mig. Det bliver helt sikkert en kæmpe oplevelse.

Jeg håber, at i vil følge med på min blog. Jeg opdaterer, når jeg er nået godt frem i Nicaragua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 thoughts on “Klar parat start!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>